Proclaimer

HOME  |  Proclaimer

Proclaimer

De informatie op de website www.loppersumversterkt.nl komt in principe tot stand onder de verantwoordelijkheid van de gemeente Loppersum. De gemeente is zeer zorgvuldig en nauwkeurig bij het samenstellen en publiceren van de aangeboden informatie. Toch is het mogelijk dat de inhoud van deze site verouderd, onjuist en/of onvolledig is. Merkt u dit op, wilt u dit dan melden, inclusief bron, zodat de website verbeterd kan worden? U kunt een reactie geven via het contactformulier. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de website www.loppersumversterkt.nl de inhoud weergeeft die overeen komt met de informatiebehoefte van inwoners, ondernemers en andere betrokkenen.

Privacy persoonsgegevens

De gemeente Loppersum hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens. Alle informatie die u ons verstrekt behandelt de gemeente Loppersum vertrouwelijk. Ook plaatsen we geen informatie over privacy-gerelateerde zaken, zoals bijvoorbeeld versterkingsadviezen, op deze website voordat deze via reguliere kanalen gepubliceerd worden. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of reactie. De website is voorzien van een beveiligingcertificaat.

Links naar websites van derden

Op www.loppersumversterkt.nl kunnen links en inhoud verwijzen naar een of meerdere websites die door andere partijen dan de gemeente Loppersum worden beheerd. De gemeente Loppersum is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze en overige websites, evenals de gevolgen van een bezoek aan deze websites. Het doel van alle inhoud is informatievoorziening voor inwoners, ondernemers en betrokkenen.

Privacyverklaring

Privacyverklaring gemeente Loppersum

Top