TCMG verhuist naar Hoogezand

TCMG verhuist naar Hoogezand

Dit item is verlopen op 27-07-2018.
TCMG in nieuw pand

Bron: Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen
Datum: 12-07-2018

De Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen verhuist naar de gemeente Midden-Groningen. Vanaf oktober zijn we gevestigd aan de Techniekweg 1 in Hoogezand.

Van meet af aan was duidelijk dat de huidige locatie in de stad Groningen slechts tijdelijk was tot en met september. Bovendien moet de Commissie in de regio buiten de stad gevestigd worden. Dat is het kantoorpand in Hoogezand geworden.

Bereikbaarheid

Het Rijksvastgoedbedrijf heeft het pand voor de Commissie geselecteerd in opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Belangrijke vereiste was en is de bereikbaarheid. Het pand in Hoogezand ligt op korte loopafstand van het treinstation en is goed bereikbaar per auto. Het pand staat al enige jaren leeg en krijgt daarom een opfrisbeurt.

Spreekkamers

In totaal is er een werkplek voor circa 150 mensen en ruimte voor meerdere spreekkamers voor bezoekers. Er is een aantal aanpassingen nodig, met name voor de inrichting van het callcenter dat zeven dagen per week van 8.00 uur tot 20.00 uur bereikbaar moet zijn.

Logo TCMG

Top