Inwonersondersteuner Loppersum

HOME  |  Inwonersondersteuner Loppersum

Inwonersondersteuner Loppersum

Sinds 1 mei 2017 is er een inwonersondersteuner actief in de gemeente Loppersum, te weten Roos Burggraaff. Zij ondersteunt inwoners die, als gevolg van de aardbevingen, veel problemen ervaren op emotioneel en sociaal gebied en die hierdoor problemen hebben met geestelijke -en lichamelijke gezondheid.

Roos biedt ondersteuning bij het vinden van oplossingen voor problemen en verwijst zo nodig door naar passende hulpverlening. Ook kan ze bemiddelen bij spanningen tussen inwoners onderling of meehelpen bij het herstellen van de samenhang in een buurt. Verder kan zij ondersteunen bij het vinden van oplossingen wanneer de samenwerking met andere organisaties in het kader van versterken of sloop-nieuwbouw vastloopt. Ze is onafhankelijk, onpartijdig en heeft geheimhoudingsplicht, dus bewoners kunnen zich geheel vrij voelen om hun verhaal te vertellen.

Afbeelding Roos Burggraaff  

Afbeelding inwonersondersteuner Roos Burggraaff

Wilt u contact met de inwonersondersteuner?

Woont u in de gemeente Loppersum en heeft u naar aanleiding van de bevingen problemen waarbij u graag een luisterend oor wilt, of ondersteuning? Neem dan contact met Roos Burggraaff op:

Telefoonnummer: 0596- 54 82 00 of  06-11481296

E-mailadres: gemeente@loppersum.nl of r.burggraaff@loppersum.nl.

Top